Lakossági kérdőív 2022 - Budapest és az agglomeráció levegőminőségéről

A HungAIRy LIFE integrált projekt egyik fő feladata a levegőminőségi tervekben foglalt célok elérésének támogatása, azok felülvizsgálatában való aktív részvétel. Ez utóbbi a projektben partner 10 magyarországi településen kétévenként vállalt kötelezettség is.
A "Budapest és környéke" légszennyezettségi agglomeráció esetében az eljáró területi környezetvédelmi hatóság a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztálya, akik Budapest Főváros Önkormányzatával együttműködésben egy részletes lakossági kérdőívet készítettek. 

 

A kérdőíves adatgyűjtés célja, hogy a levegőminőségi terv jelenleg is folyamatban lévő felülvizsgálata során a „Budapest és környéke” légszennyezettségi agglomeráció lakóinak környezeti levegő minőségére hatással lévő jellemzőit, szokásait megismerje. Az adatok értékelését követően azok beépítésre kerülnek a felülvizsgált levegőminőségi tervbe. 

A levegőminőség terv fejlesztéséhez szükséges adatok rendelkezésre állása érdekében az alábbi anonim kérdőív kitöltésére kérjük!

A kérdőív személyes adatot nem gyűjt. Az adatok kezelése kizárólag statisztikai céllal történik, ami a kitöltést követően a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály, Levegő- és Zajvédelmi Osztálynak kerül megküldésre.

 

A kérdőív a linkre kattintva érhető el, kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jOv7ZTsve0WM5FeU6z7…